Referenties

Wat zeggen klanten over Netwerk-makelaar Scheffer?

Bij een volgende verhuizing maken we graag weer gebruik van Wims diensten.

Voor de verkoop van onze vorige woning en de aankoop van onze huidige woning hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van netwerkmakelaar Wim Scheffer. Zijn snelle en heldere wijze van communiceren (overleg en terugkoppeling) tijdens het soms hectische verkooptraject gaf ons rust, ook mede dankzij zijn juridische achtergrond. Via het netwerk van Wim kwamen we in contact met een aannemer die onze huidige woning heeft verbouwd zodat we de komende jaren niet meer hoeven te verhuizen. Mocht het er dan toch van komen dan maken we graag weer gebruik van Wims diensten!

Mathijs & Melanie
Aankoopbemiddeling door Wim, Verkoopbemiddeling door Wim

Wij zouden Wim zeker aanraden bij onze vrienden – kennissen kring.

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die jij voor ons hebt verricht. Bij het eerste gesprek was jij duidelijk in hoe je werkt en wat wij konden verwachten van jou. Alle afspraken die gemaakt zijn ben jij na gekomen en het contact dat jij onderhoud is meer als goed. Meerdere malen hebben wij gegrapt of jij wel zou slapen gezien je dag en nacht voor ons bezig was en klaar stond wat een prettig gevoel geeft. Verder vonden wij het erg prettig dat jij erg eerlijk was bij de bezichtigingen van de huizen en met jou kennis ook ons de slechte/mindere punten kon aan wijzen en onderbouwen aan huizen. Met betrekking tot biedingen was jij erg duidelijk wat de grens was voor de daadwerkelijke waarde van een huis en dat die grens overschrijden niet verstandig zou zijn. Dit onderbouwde jij met kadastrale gegevens en aankopen van dit huis uit het verleden. Ook na de aankoop van ons huis heb je nog geregeld contact gezocht en voor vragen sta je nog steeds open wat erg prettig is.

Wij zouden jou zeker aan raden bij onze vrienden/kennissen kring.

Niels en Maura
Aankoopbemiddeling door Wim

Echt een aanrader Wim Scheffer als makelaar.

Na ruim 30 jaar werd het tijd om het huis te gaan verkopen. Er wordt gezegd dat je verschillende makelaars moet uitnodigen. Dit was in ons geval niet nodig. Wim is erg vriendelijk, eerlijk en goed voorbereid.
Wij waren het dan ook heel snel met elkaar eens als familie dat Wim onze makelaar zou zijn en er geen andere makelaar zou worden uitgenodigd. Een voorlopig koopcontract tekenen aan de keukentafel bij hem thuis zegt volgens mij genoeg. Het contact via de app was ook zeer prettig. Echt een aanrader Wim Scheffer als makelaar.

Bertha, Lidia en Miranda
Verkoopbemiddeling door Wim

Als ik weer een makelaar nodig zou hebben in Apeldoorn, dan ga ik weer met Wim Scheffer in zee.

Wim heeft in het intakegesprek de gang van zaken bij de verkoop heel transparant uitgelegd. Daarbij glashelder aangegeven wat de kosten voor zijn activiteiten zijn. Hij heeft gezorgd voor een uitstekende presentatie van het huis, met foto’s die zowel de sterke als de mindere kanten toonden. Zelfs een drone is ingezet om de omgeving in beeld te brengen.
Het verkoopproces, en de mogelijk te behalen opbrengst heeft Wim bepaald met een scherp gevoel voor de huidige marktomstandigheden. Daarbij zijn de unieke mogelijkheden van ons te verkopen huis duidelijk in beeld gebracht.
Zijn advies over hoe de woning aan te bieden (in dit geval echt leeg), heeft mij over de drempel geholpen om niet vast te houden aan zaken met oude herinneringen.
Wim heeft ons steeds goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen. Juridisch/technisch is hij goed onderlegd, wat bleek toen er een oud bodemonderzoek geraadpleegd moest worden.
Als conclusie kan ik aangeven dat de contacten met Wim Scheffer steeds plezierig, en ter zake doende waren. Het hele proces heeft binnen een beperkte tijd de verkoop voor een goede prijs opgeleverd.

Bert
Verkoopbemiddeling door Wim

Wim is een strateeg die kennis heeft van de woningmarkt.

Wim is een strateeg die kennis heeft van de woningmarkt en dit toepast in alle aspecten bij de verkoop van ons huis. Bijvoorbeeld bij het bepalen van de verkoopprijs, het maken van de foto’s en het inschatten of er serieuze kopers zijn geweest en de onderhandelingen over de verkoopprijs.
Wim is prettig in de omgang omdat hij eerlijk is, een grapje kan waarderen en goed contact houdt met ons en verbeter adviezen geeft waar nodig.

Martin & Marga
Verkoopbemiddeling door Wim

Wim kent veel vakmensen op allerlei gebied, waardoor er korte lijntjes waren.

Omdat het voor ons de eerste keer was dat we een huis verkochten en geen idee hadden wat ons te wachten stond waren we heel blij Wim als makelaar te hebben. Wim heeft erg veel kennis in huis en daarmee gaf hij ons waardevolle adviezen. Ook kent hij veel vakmensen op allerlei gebied, waardoor er korte lijntjes waren als er meer expertise nodig was. We kijken terug op een mooie tijd en een prettige samenwerking!

Jan Willem & Esther Mary
Verkoopbemiddeling door Wim

Wim heeft ons veel werk uit handen genomen en zijn kwaliteit van werken is hoog.

Na een prettig intake gesprek heeft Wim een aantal woningen geselecteerd die voldeden aan onze zoekopdracht. De bezichtigingen verliepen erg prettig en waar je als woning zoekende toch snel alles al mooi gaat vinden is het altijd handig om daar toch een externe bij te hebben. Contacten gebeurde veel via WhatApp. Na een aantal woningen te hebben bezichtigd en onze zoekopdracht te hebben aangepast snel een leuke moderne woning gekocht. Wim heeft ons veel werk uit handen genomen en zijn kwaliteit van werken is hoog!

Kees
Aankoopbemiddeling door Wim

Wij wonen nu in een huis waar we heel blij mee zijn.

Wim hield ons bij de les. Hij heeft ons behoed zodat wij niet de foute afslag namen en verzanden in kleine zaken. Hij heeft het proces op stoom gehouden en ons goed begeleid. Wij wonen nu in een huis waar we heel blij mee zijn.

Diderick
Aankoopbemiddeling door Wim

Ik beveel Wim iedereen aan.

Wim wist op elke vraag een antwoord. Hij kwam met dingen waar wij niet aan dachten in elke fase van de aankoop. Hij wees ons tijdens meerdere bezichtigingen op gebreken die wij niet zagen. Ook door het snel schakelen met een aannemer wisten we wat de verbouwing ging kosten voordat wij ons bod uitbrachten. Ik beveel Wim iedereen aan.

Alwin
Aankoopbemiddeling door Wim

Door Wim heb ik veel geld bespaard.

Als alleenstaande vrouw heb ik veel aan Wim gehad. Alles bespraken wij tijdens het proces. Hij koppelde snel terug. Ik heb steeds gevoeld er niet alleen voor te staan. Door hem heb ik veel geld bespaard.

Jacqueline
Aankoopbemiddeling door Wim

Door Wim’s advies heb ik de woning snel kunnen verkopen.

Mijn huis heeft lang in de verkoop gestaan maar dat kwam niet door Wim. Wim heeft veel bezichtigingen gehad en mij aangegeven dat mensen afknapten op de badkamer. Wim adviseerde mij die op te knappen en reikte mij ook een aannemer aan die mij een offerte deed. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan. Daarna was er al heel snel een gegadigde. Door zijn advies heb ik de woning snel kunnen verkopen.

Martijn
Verkoopbemiddeling door Wim

Wim doet alles in overleg.

Via de groepsapp informeerde hij ons over elke stap. Ook elke vraag die wij stelden kregen we snel en duidelijk antwoord. Bij een bezichtiging was hij iets te laat. Bij een volgende aankoop nemen we direct contact op met Wim of hij ons weer kan begeleiden.

Tirsa
Verkoopbemiddeling door Wim

Wim staat open voor mijn suggesties en heeft zelf ook aardig oog voor bouwtechnische zaken.

Via Wim heb ik enkele klussen toegeschoven gekregen. Daar ben ik blij mee. Als Wim belt wil hij ook snel antwoord wat het gaat kosten ook al is het een complexe klus. Hij is kritisch, maar altijd redelijk. Hij staat open voor mijn suggesties en heeft zelf ook aardig oog voor bouwtechnische zaken. Hij heeft me geholpen bij de start van mijn zaak met juridisch advies en met het sluiten van verzekeringen. Ook wees hij me op een broodfonds waaraan ik nu deelneem. Ik vind de samenwerking prettig.

Remco
Aannemer waar Wim mee samenwerkt